woensdag 10 januari 2018

Birthdaydress

25 november 2017... Van die dag ligt dit kleedje al in de kast. De dag dat Lotte 6 jaar werd. En daarvoor mocht ze zelf stofjes uit de voorraad kiezen. Uiteraard viel ze als een blok voor de prachtige tule van see you at six. Welk meisje van 6 jaar wil er geen kleedje met zo'n prinsessenstof?
Ik koos voor de zoveelste keer als basis once upon a party met een rimpelmouwtje en een V-hals achteraan. Als klein extra'tje kwam daar nog een gouden strik boven.De rok werd extra laag geplaatst en bestaat uit 1 laag van de grills en 4 lagen tule eroverheen. Veruit de beste tule waarmee ik al werkte!!! De vorige keer kocht ik tule die steeds naar boven krult tijdens het dragen... Jammer, want dat staat echt niet zo mooi. Deze blijft ten alle tijde mooi naar beneden hangen. Topstofje! Ik hoop stiekem dat ze tegen de zomer enkele snoepkleurtjes ervan uitbrengen ;)
Nog meer grills zien? Ik gebruikte ze al voor een ander kleedje voor Lotte, voor een hemdje voor Lars en binnenkort is er nog een versie van te zien :)

Patroon: Once Upon A Party - Ienemiene
Stoffen: Grill Zachtroze & Nude Tule - See You At Six

2 opmerkingen:

 1. heel heel mooi !
  ik moet dringend eens met tule werken als ik dit zie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Dat verandert een gewoon jurkje direct in een droomjurk voor die kleine meisjes ;)

   Verwijderen