zondag 31 december 2017

De laatste van 2017... Op naar nog veel meer :)

De laatste dag van het jaar... Dus ook de laatste blog van het jaar!
De eer gaat naar Lotte's beste vriendinnetje Nikki. Ze kreeg eerder al verschillende jurkjes van LOLA. Er was een rokje, een jurkje voor de verjaardag, zomaar een jurkje omdat het hetzelfde was als dat van Lotte (en oh wat zijn die meisjes groot geworden!!!), een jurkje dat mama Kim zo mooi vond, ééntje omdat het te klein was voor het meisje waarvoor het bedoeld was en nu dit feestelijke jurkje voor haar 6de verjaardag.Ze heeft dus al een hele garderobe en blijft elke keer opnieuw blij als ze een jurkje krijgt :)Deze keer ging ze op pad met haar mama voor de foto's en wat zijn ze mooi!!! Ze poseert als een echte pro!

Het is eigenlijk een heel éénvoudig jurkje: basis van unce upon a party (blijft dé topper hier; ik denk dat je 90% van mijn blogberichten terugvindt als je dit zoekt) met een rimpelrok van 2 keer de stofbreedte, een dikkere paspel ertussen en de gerimpelde kapmouw van de vienna.
Sinds dat patroon er is absoluut dé favoriete mouw hier!Mijn voornemen voor 2018 is alvast om de andere 14 (sinds daarnet eigenlijk 15) gemaakte, maar niet geblogde creaties hier eindelijk op de blog te krijgen. Om daarna mijn 100 stofjes in de kast af te werken ;) Met op nummer 1: de lentefeest-outfit voor dochterlief én mezelf. Wat kijk ik daar naar uit!Voor jullie allemaal bedankt om steeds zo enthousiast te komen kijken, lezen en reageren op mijn posts. Altijd fijn te weten dat er mensen zijn die je werk zo appreciëren. Bedankt en het allerbeste voor jullie allemaal!!!
Hier alvast en klein voorproefje van de te verwachten blogs :)


Tot in 2018! 


Patroon: Once Upon A Party - Ienemiene + Vienna - Bel Etoile & Kaatje Naaisels
Stof: Quarter Dot Pearlized Navy Blue - Michael Miller

2 opmerkingen:

  1. Zalig. Wat heeft dat vriendinnetje geluk, met al die naaisels voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Handig iemand hebben waarvan je de maten ondertussen door en door kent ;)

      Verwijderen