zaterdag 4 november 2017

Fly high little bird

Dit kleedje is het laatste dat ik naaide, maar het is zo'n toppertje voor Lotte geworden dat het direct gedragen werd én gefotografeerd. Vooral dat laatste gebeurt niet zo vaak meer wegens tijdgebrek... Ik naaide nog veel andere kleertjes die wél al veel werden gedragen, maar nog niet voor de lens geraakten.


Maar nu eerst dit:Wat staat ze er zo mooi mee vind ik zelf!!! Een simpel tricotjurkje met veel zwier en wat extra blingbling aan de mouwen en haar eigen gefantaseerde vleugeltjes op de schouders om mee te gaan vliegen met de andere vogeltjes :)
Het jurkje kreeg de vuurdoop in het bos waar de mensen ons een beetje raar bekeken zo helemaal opgekleed tussen de blaadjes en de bomen. Maar dan dacht ik bij mezelf: we zullen wel niet de enigen zijn die voor een fotoshoot naar het bos trekken. Zeg mij aub dat ik gelijk heb! :)En kleedjes zijn er om gedragen te worden vind ik altijd dus laat ze er maar gewoon mee ravotten! Hét bewijs dat het comfortabel is voor haar en dat blijft toch nog altijd de belangrijkste voorwaarde!
Fly high my little bird(s) and enjoy it!


Stof: Japanse Vogel - Baba Babywear
Patroon: Aangepaste versie Once Upon A Party met mouwen van de Millie Dress4 opmerkingen: