zaterdag 21 oktober 2017

2-in-1

Deze jurk hangt al een tijdje in de kast. Of beter: werd al een tijdje geleden gemaakt, want aangezien ze bijna constant wordt gedragen hangt ze bijna nooit in de kast ;)


Stretch, een zwierrok, goud, bloemetjes, helemaal zelf aan- en uit te krijgen,... Een toppertje voor Lotte!

Ik maakt het model een hele tijd geleden en ook die jurk wordt nog steeds het liefst van al gedragen. Zo zullen er dus zeker nog volgen!


Eigenlijk maakte ik eerst deze versie voor mezelf. Aangezien litte miss Lotte hier jaloers op was, kwam dan maar haar versie ook ;) Haar versie kreeg ik zoals altijd net iets makkelijker op foto dan de mijne :)

De mijne is nogmaals het patroon "you and me", deze keer volledig volgens de handleiding ;) Ik maakte al eens een maxi-versie en ook een top en een rok. Heel leuk patroontje en er volgen er hier zeker nog van!

Stof: Sakura - Baba Babywear
Patroon: aangepaste versie Once Upon A Party

2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt zo fan van jouw stijl, zowel als van de kleertjes voor je kinderen als van de kleren die je voor jezelf maakt. Ik volg met heel veel plezier jouw blog. En ik heb dit stofje ook nog liggen, ook met de bedoeling om iets voor mijn dochtertje en mezelf te maken, dus je hebt me zeker geïnspireerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh amaai, zo leuk om zo'n lieve reactie te lezen, dank u wel :) Keimooi stofje én leuk om te dragen dus laat het zeker niet te lang liggen ;) Veel succes ermee, ik ben benieuwd naar wat het wordt!

      Verwijderen